Kom ihåg mig?
Home Menu

Menu


Sågning av IIS´s kampanj

 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Oläst 2008-04-14, 01:14 #1
Internet Swedens avatar
Internet Sweden Internet Sweden är inte uppkopplad
Klarade millennium-buggen
 
Reg.datum: Apr 2005
Inlägg: 2 511
Internet Sweden Internet Sweden är inte uppkopplad
Klarade millennium-buggen
Internet Swedens avatar
 
Reg.datum: Apr 2005
Inlägg: 2 511
Citat:
Originally posted by JonathanS@Apr 5 2008, 00:08
Ni har väl sett den senaste, med fotbollsprofileringen? Nämn ett fotbollsfan (som inte hänger här) som förstår sig på den. Om det inte vore för att stolpskott.se är upptaget så hade jag registrerat det och lagt upp en vidarebefordring till .SE.
JonathanS´s inlägg

JonathanS - Fotbollsfan eller inte och trots att jag "hänger här" och anser mig vanligtvis ganska bekväm när det gäller domäner, så kan jag för mitt liv inte påstå att jag kan förstå nyttan för .SE med kampanjen överhuvudtaget.

Vill man som .SE uttryckt det som, använda sig av profilmarknadsföringskampanjer före mätbara kampanjer, så bör man kanske fundera på att använda långsiktiga budskap som kan återkomma och i synnerhet adresser som är konstanta. Men som nu känner alla "vanliga" besökare till .se genom adressen iis.se medan vad kampanjen gör (den som ska stärka .SE) är att leda folk till www.se (speciell kampanjsite).

Dom satsar alltså en påse pengar för att synas i sammanhang med Allsvenskans öppnande !? Hallå!! Finns det stort intresse för .SE där?

Men okej nya sätt kan vara bra, så jag kikar närmare på kampanjen, för jag börjar faktiskt tycka att det här är lite roligt - dvs att betatesta .SE´s sk kampanjer som ALLTID hitintills innehåller hmm buggar och givetvis även denna:
Det började ju med att IDN-tecken inte fungerade för denna kampanj, men som .SE efter påtalan åtgärdade. Men sen gjorde jag nu så att jag besökte kampanjsidan http://www.se och börjar med att uppmärksamma att kontaktadressen http://www.iis.se/kontakt.shtml inte existerar utan man hamnar som alltid när man skriver in gamla eller felaktiga sidor på .SE´s förstasida.

Men jag gör det enda jag kan på sidan dvs skriver in ett ord och en popupruta dyker upp som säger att mitt valda namn är ledigt och ger mig möjlighet att klicka på en knapp för att lista ombuden - sagt och gjort och jag hamnar på en sida som har adressen http://www.se/list.php dvs istället för att ta mig till den vanliga listningen (som då skulle gett en liten "profilering" av .SE´s hemsida) så skickas jag till en för kampanjen specialgjord ombudslistning.

Och jag ska faktiskt säga att jag blir riktigt beklämd:
- Rullar snabbt ner till sidfoten och hittar där exakt samma "vcard" som jag påtalade redan i december 2006 och som jag VET att .SE tagit del av. Alltså samma Technorati-länk som då http://feeds.technorati.com/contacts/http%...%3A%2F%2Fwww.se

Men som att det vore det enda:
Eftersom jag lite skadeglatt snabbt räknat att listan över ombud innehåller 9 stycken [email protected], så söker jag på det i sökrutan - > klistrar in och trycker enter
Men vad händer? jag ser bara 1...nej 2 svar..men om jag rullar då...jo då kommer dom en efter en långt långt ner. Lite lustigt att när jag skriver in en mailadress som jag känner till - så får som svar ... samma emailadress men ingen info om ombudet!

Okej gör en ny sökning: prövar "Binero" som är ett ombud jag läst om någonstans - hmm allt är vitt - hmm är inte Binero ombud? - det trodde jag..ahhh jag får rulla ner nästan till botten för att hitta dem. (Det gör säkert alla besökare)

Skriptet verkar helt korrupt och bland det mest användarovänliga jag sett - och det är vad som möts de nytillkomna fotbollsfantasterna..

Storartat .SE!!
Kanske dags att låta någon utanför byrån ni använder testa av kampanjsidorna innan de går skarpt - det här blir bara pinsamt, speciellt när saker går i repris..

Gå själv in och labba lite på sidan http://www.se och berätta för mig om det är en bra eller förbättringsbar sida!! Själv blir jag mest bedrövad att ingenting förbättras..
Internet Sweden är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat
 


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:49.

Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
 
Copyright © 2017