Visa ett inlägg
Oläst 2007-09-27, 14:58 #8
Nobody Nobody är inte uppkopplad
Flitig postare
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 443
Nobody Nobody är inte uppkopplad
Flitig postare
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 443
Topplista.com är ej hackad, ej heller kan den beskyllas ha fallit i glömska. Webbhotellets support har kontaktats. Det har skett en kritisk miss här som har skett till följd av webbhotellet Neno, som Topplista.com legat på, köpts upp av Crystone. Lyckligtvis gick missen att åtgärda och så har skett. Måste samtidigt poängtera att det föreligger en hel del frustration gentemot Crystone för att de har låtit den här allvarliga missen ske, trots att Crystone säger att det inte ska ske igen.

DNS:erna håller på och uppdateras tillbaka. Tjänsten kommer att fortsätta rulla och allting kommer vara som vanligt igen inom högst 24 timmar. Har redan börjat få rapporter om att DNS:erna har slagit in och att webbplatsen är uppe som vanligt på vissa platser.

Ber alla berörda, topplisteägare och användare om ursäkt för dagens missöde! Mer information om det här olyckliga avbrottet på Topplista.com inom kort.

Bör kanske samtidigt passa på och förtydliga att det inte finns några som helst planer på att byta ägare på tjänsten i dagsläget.
Nobody är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat