Visa ett inlägg
Oläst 2009-10-06, 11:35 #6
Standouts avatar
Standout Standout är inte uppkopplad
Flitig postare
 
Reg.datum: Feb 2004
Inlägg: 356
Standout Standout är inte uppkopplad
Flitig postare
Standouts avatar
 
Reg.datum: Feb 2004
Inlägg: 356
1. Gästbok.nu (inklusive alla gästböcker) har haft 252 116 besök av 81 720 unika besökare senaste trettio dagarna enligt Google Analytics (5 sep 2009 - 5 okt 2009). Jag bifogar en skärmdump från Google Analytics. Jag ser att jag blandade ihop unika besökare med besök i första inlägget eftersom det stod på dashboarden i GA. Sorry.
2. Tidigare var priset 35 kronor, men vi höjde det för ett tag sedan. Priset för kort- och SMS-betalning är numera 40 kr. Telefonbetalningen kostar 35 kr, men det är mest för att vi inte tagit kontakt med Viatel och bett dem ändra priset än. Antagligen är det därför ganska många väljer att betala via telefon. Vi har en specialdeal med Viatel som innebär 0 kr i månadsavgift, men den vet jag inte om den är överförbar till nya ägare. Jag misstänker att de flesta skulle tycka att enbart kortbetalning och SMS-betalning var två okej alternativ i annat fall.
3. Nej, det ska krävas betalning för att ta bort reklamen. Undantaget är de användare som provar experimentella delar av gästboken (som infogning via javascript) och därmed kan få en gästbok utan reklam medan man bygger upp den funktionaliteten.
4. Det är ungefär hälften som betalar via kreditkort, 40 % via telefon och 10 % via SMS. Jag har märkt att man kan påverka detta genom att föreslå ett betalalternativ framför de andra.
5. Viatel (telefon), Payson (kreditkort) och Mo-SMS (SMS).
Bifogade bilder
Filtyp: jpg google_analytics_5_okt.jpg (11.7 KB, 96 visningar)
Standout är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat