Visa ett inlägg
Oläst 2012-03-04, 22:11 #2
eng3l eng3l är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
 
Reg.datum: Aug 2008
Inlägg: 631
eng3l eng3l är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
 
Reg.datum: Aug 2008
Inlägg: 631
Citat:
Ursprungligen postat av AndreasJohansson Visa inlägg
Google nollställer bara inte PR utan sätter inlänkarna som du har till den köpa domänen som totalt värdelösa. Så det du har är en domän som är som vilken som helst.
Nej, Google är sjukt värdelösa på att göra det om du gör på rätt sätt.

Citat:
Ursprungligen postat av AndreasJohansson Visa inlägg
Matt Cutts har själv sagt i video, snabbt, att de kan reagera på att man köper en domän för länkarna. -> http://www.youtube.com/watch?v=91XhqF6iZk0

Sen finns det en del diskussioner på olika forum, bland annat på seomoz, om detta. Tror även Rand Fishkin har tagit upp detta på någon whiteboard friday. Kommer dock inte ihåg vilken.
Återigen, gör du det på rätt sätt så fungerar det, sedan kan Cutts säga vad han vill. Det vore ju lite konstigt om han satt och sa i en video att dom är värdelösa på att spindla whois-data (eftersom de inte får crawla den hos majoriteten av alla registrarer/TLD:er). Dessutom är det antagligen en stor skillnad på hur väl de gör detta för .SE namn kontra .COM.

Jag har snappat tusentals namn för SEO-värdet, både .SE och .COM, och visst tappar man en del (kanske 15-20%), men resterande har samma värde som innan de droppade.

Senast redigerad av eng3l den 2012-03-04 klockan 22:14
eng3l är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat