Visa ett inlägg
Oläst 2008-09-05, 15:35 #48
AirWair AirWair är inte uppkopplad
Nykomling
 
Reg.datum: Dec 2006
Inlägg: 18
AirWair AirWair är inte uppkopplad
Nykomling
 
Reg.datum: Dec 2006
Inlägg: 18
Citat:
Originally posted by MrWize@Sep 5 2008, 15:08
Jädrar vad pisk Jajja har fått i denna tråd.

Nu ska jag göra er alla besvikna. ALLA, jag menar ALLA, seo-företag jobbar på likvärdiga sätt med spam-bloggar, länkkataloger, köpta länkplaceringar etc, etc ... alla håller på med Black Hat metoder men INGEN vill gå ut öppet med detta.

Tror ni att företag som Guava (f.d. SEO Logik), GetUpdated, iProspekt m fl är mer seriösa än Jajja? Då är ni i er egen drömvärld. Vakna upp och se sanningen i vitögat. Alla konkurrerar med varandra, inom samma nischer med olika kunder, här gäller resultat mot kund. Inga egna länkfarmar, inga bra placeringar. Så ser tyvärr verkligheten ut. Skulle "allt göras" manuellt skulle INGEN ha råd att köpa in SEO-tjänster, och kanske vore det det bästa.

/Patrik
Läs på, gör om, gör rätt..

iProspect har inga egna spambloggar och använder heller inte andras. Vi köper inga skumma länkar och vi har inga egna länkkataloger eller länkfarmar. Om några länkkataloger används i dagsläget, så är det mest troligt KTHNOC eller sega DMOZ. Inte heller använder vi oss av parkerade domäner som tillhör något webbhotell i företagsgruppen.. Vi kör inte med vilseledande placeringsgarantier som t ex inkluderar sökmotorer som det är busenkelt att bli topprankad på (men som knappt någon använder) eller utgår från sökord och -fraser vi själva väljer men som ingen söker efter. Det finns heller inga halvdolda sitemaps som knyter ihop alla våra kunder...

Vad andra aktörer gör får stå för dem (och ja, vi vet vilka som fular sig), men blanda inte ihop oss på iProspect med vad andra gör, tack. :-)
AirWair är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat