Visa ett inlägg
Oläst 2009-03-01, 01:43 #4
patrikweb patrikweb är inte uppkopplad
Klarade millennium-buggen
 
Reg.datum: Nov 2004
Inlägg: 6 096
patrikweb patrikweb är inte uppkopplad
Klarade millennium-buggen
 
Reg.datum: Nov 2004
Inlägg: 6 096
Telestationer/siter är inte så högt skyddsklassade, det räcker du känner någon av alla tusentals som har ett kort för komma in.

Visst du bryter sekretessavtalet att ta med någon icke behörig in samt det råder förbud mot fotografering eller beskrivning.

Vissa stationer är dock rätt högt klassade där har bara vissa personer tillträde och dom är verkligen kameraövervakade även grind eller dörr brukar ha kameror då.

Men dom stationerna är oftast i bergrum, eller i en annan del av en större station.

Eller så ligger dom helt off, du kan köra av från en väg sedan åka en bra bit upp på en liten grusväg någon stans ingenstans in i skogen sedan komma till en stor anläggning mitt i allt som är kameraövervakad.

Många av siterna ligger alltid utanför i en liten håla någon stans i ingenstans.

Men finns rätt många olika anläggningar, rena serverhallar är rätt tråkiga.

Om man då bortser från byggnaden och storlek så brukar allt se rätt lika ut mellan olika anläggningar.

Om man bortser från rena datorhallar så är mycket av infrastrukturer kännslig, krävs inte så mycket för störa ut stora delar av landet om man vet var dom ligger.

Men vi får nog hålla ifrån datorhallar från övriga anläggningar.

Räknat i Telecom/Infrastruktur så har du nästan hur många tusentals siter som hellst som finns i Sverige. Du har garanterat åkt förbi tusental utan ens du vetat vad det är för anläggningar du passerat eller ens vet om att vad det är.

I "Publika" datorhallat räknat så finns det inte så många anläggningar, 25-50 tal kanske som är rena datorhallar i Sverige som inte räknas som en garderob.
patrikweb är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat