Visa ett inlägg
Oläst 2004-11-30, 04:52 #53
Thomass avatar
Thomas Thomas är inte uppkopplad
Administratör
 
Reg.datum: May 2003
Inlägg: 3 901
Thomas Thomas är inte uppkopplad
Administratör
Thomass avatar
 
Reg.datum: May 2003
Inlägg: 3 901
Citat:
Originally posted by Nick - AGAIG@Nov 30 2004, 04:11
Det finns undantag och ett är hm.se, från den domänen skulle nog en klädshop fungera ganska bra..... Det finns ett klart värde i hm.se
Talar du inte lite mot dig själv nu, företaget heter Hennes & Mauritz AB och dom har valt hm i stället för HennesandMauritz.com dom köpte namet av A1.Com Village i slutet på 90-talet.

Det finns forskning bakom detta det är inte gissningar, sätt dig några dagar och sök på internet vad dom som kan skriver så ändrar du nog uppfattning när du läs på.

Du gör ju bara bort dig när du skriver att det mest eftersökta domännamnet när man lättade på reglerna för .se inte skulle vara ett eftertraktat namn för alla branscher.

Citat:
qp.se, naä, jag tror inte det
speciellt denna typ av namn är värdefulla för forkortningen som det står för är ofta svåra att stava till, stava till förkortningen hp står för utan att söka på internet! en enorm % stavar fel.

Slut på gissningslekarna i denna tråd nu, fr.o.m nu är det fakta som gäller! Många långa företagsnamn blir förkortade tom i det vardagliga snacket, när Webmaster Network heter just Webmaster Network, varför hänvisas det då till WN i tråd efter tråd här på WN! Vad händer då när Emma ringer Jenny och säger att hon säkert hittar info på WN, knappar hon in webmasternetwork.se då?

Sedan är det status och när man skall knyta kontakter i framför allt USA är det en fördel!

Thomas
Thomas är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat