Visa ett inlägg
Oläst 2004-11-30, 05:06 #54
Nick - AGAIGs avatar
Nick - AGAIG Nick - AGAIG är inte uppkopplad
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2004
Inlägg: 58
Nick - AGAIG Nick - AGAIG är inte uppkopplad
Medlem
Nick - AGAIGs avatar
 
Reg.datum: Sep 2004
Inlägg: 58
Jag måste vara oerhört dålig på att utrycka mej själv.

Jag skrev: Det finns undantag och ett är hm.se, från den domänen skulle nog en klädshop fungera ganska bra..... Det finns ett klart värde i hm.se.

Med hm menar jag hennes & mauritz förtsås!? Och som jag läser mitt inlägg så menar jag att hm.se har ett värde. Ett MEGA värde antagligen. Varför har hm.se ett värde och inte de andra kanske du undrar? Hennes & Mauritz var från början 2 olika företag, Hennes och Mauritz. När de gick ihop vart det HM på alla skyltar. Hennes / Mauritz är antingen mer kända som HM en som Hennes & Mauritz, världen över!

Mina inlägg om ab.se/aftonbladet.se och hm.se/hennesandmauritz.se var bara exempel, jag kanske inte var så tydlig på att påpeka det, för det ber jag om ursäkt.

Jag har fortfarande inte sett annat än gissningar (ibland kvalificerade gissningar) och försök att skapa köphysteri på 2 bokstavs kombinationer under denna tråd. Eftersom du verkar känna till någon som vet något i detta område, om .se domäner så ser jag gärna att du ber den personen att dela med sig...

Mvh Niclas
Nick - AGAIG är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat