Visa ett inlägg
Oläst 2004-11-30, 05:21 #55
Thomass avatar
Thomas Thomas är inte uppkopplad
Administratör
 
Reg.datum: May 2003
Inlägg: 3 901
Thomas Thomas är inte uppkopplad
Administratör
Thomass avatar
 
Reg.datum: May 2003
Inlägg: 3 901
Citat:
Det finns ett klart värde i hm.se.
Att du blandar din gissningar med nåt som kan se ut som fakta blir knepigt, en sekunden vet du och andra frågar du.

Citat:
Eftersom du verkar känna till någon som vet något i detta område, om .se domäner så ser jag gärna att du ber den personen att dela med sig...
Det är ju reda gjort i denna tråd gång på gång, det enklaste man kan göra är att titta på ett annat land där utvecklingen kommit längre, under .se har det varit möjligt att registera 2 letter .se i knappt 2 år, .com ligger 18 år före, som jag sa till dig sök information och titta på .com det är det enklaste sättet att göra en prognos på investeringar, att titta på en liknade marknad som ligger före. Ekonomi prognoser 1o1, folk vill ha det som medför status och inget vårdas som varumärket av företagsägarna. Du vill veta varför, förutom att det är grymt bra i marknadsförning så finns det 676 2 letter kombinationer och likt att det finns 600 McLaren F1 så vill man ha det som knappt går att få, priset blir därefter när många vill ha men inte kan få!

Titta på ett företag som Texas Instruments, dom hade örnkoll från start hur dom skulle skapa fantastisk reklam för sitt företag och är en förebild för många!

Thomas
Thomas är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat